Онлайн таро гадаене

Карта таро за деня Гадаене с 3 карти Попитай дракона

Таро карти и оракули

Карти Ленорман и Сибила Астрология, номерология  Карти за медитация  Египетско Таро Ангелско Таро Универсално Таро Таро на художници   Нестандартни Таро карти  Интимно любовно Таро   Мистично Таро   Готическо Таро   Таро по легенди   Джобно Таро   Таро аксесоари   Ритуални предмети  Гадателски карти   Руни   Гадаене с махало   Книги, готически картички.

Как да гадаем

Значения при гадаене с руни Таро курсове   Таро подредби   Съвети за избор на таро   Произход на Таро   Значения и тълкуване на Таро   Как да гадаем с махало

Бърз контакт

+359 2 9815573

+359 88 8246434

Информация

За нас Адрес на магазина Начало

Приятели

Забавни подаръци Вампири и Таласъми Видеонаблюдение Семеен терапевт

За нас

Тази интернет страница е собственост на Дария 2001 ЕООД. Основната дейност на фирмата е продажба на подаръци, сувенири и декоративна бижутерия.

От 2008г. магазин Дария Ви предлага богат асортимент от колоди таро, карти за гадаене, махала, кълба за гадаене, руни и различни аксесоари за таро и магически ритуали. С гордост можем да се похвалим, че нашия магазин се специализира в продажбата на окултни и езотерични помагала, като предлага изключително богат асортимент от карти таро и всякакви гадателски средства. Ние предлагаме продуктите на световни издатели като:

- DAL NEGRO - Официален представител за България

- NAIPES COMAS - Официален представител за България

- FOURNIER - Официален представител за България

- US GAMES - Официален представител за България

- MONOLITH GRAPHICS - Официален представител за България

- LO SCARABEO - Официален представител за България и др.

Артикулите публикувани в нашия виртуален каталог са налични и могат да бъдат видяни в нашия магазин в гр. София, ул. Солунска 48 ъгъла с ул. Цар Самуил.

Всеки клиент при покупка получава луксозна опаковка подарък от магазина.

Начало | Контакт с нас | За нас  
© www.karti-taro.com Снимките са илюстративни и могат да се различават от реалните.