Онлайн таро гадаене

Карта таро за деня Гадаене с 3 карти Попитай дракона

Таро карти и оракули

Карти Ленорман и Сибила Астрология, номерология  Карти за медитация  Египетско Таро Ангелско Таро Универсално Таро Таро на художници   Нестандартни Таро карти  Интимно любовно Таро   Мистично Таро   Готическо Таро   Таро по легенди   Джобно Таро   Таро аксесоари   Ритуални предмети  Гадателски карти   Руни   Готически картички.

Радиестезично махало

Махало със свидетел  Махало от метал  Махало от камък и минерали  Радиестезия - съвети за работа с махало

Как да гадаем

Самоучител по Таро Значения и тълкуване на Таро и Ленорман  Таро подредби   Произход на Таро   Съвети за избор на таро   Значения при гадаене с руни

Контакт

+359 2 9815573 +359 88 8246434 За нас Адрес на магазина

Приятели

Забавни подаръци Видеонаблюдение Семеен терапевт

За нас

Езотеричен магазин Дария има удоволствието да Ви представи специализирания си интернет сайт за карти таро, руни и оракули. Основната дейност на фирмата е продажба на езотерични предмети, подаръци, бижута и аксесоари.

От 2008г. езотеричен магазин Дария Ви предлага богат асортимент от колоди таро, карти за гадаене, махала, кълба за гадаене, руни и различни аксесоари за таро и магически ритуали. С гордост можем да се похвалим, че нашия магазин се специализира в продажбата на окултни и езотерични помагала, като предлага изключително богат асортимент от карти таро и всякакви гадателски средства. Ние предлагаме продуктите на световни издатели като:

- DAL NEGRO

- NAIPES COMAS

- FOURNIER

- US GAMES

- MONOLITH GRAPHICS

- LO SCARABEO.

Артикулите публикувани в нашия виртуален каталог са налични и могат да бъдат видяни в нашия магазин в гр. София, ул. Солунска 48. Вход на магазина от ул. Цар Самуил.

Всеки клиент при покупка получава луксозна опаковка подарък от магазина.

Начало | Контакт с нас | За нас
© www.karti-taro.com Снимките са илюстративни и могат да се различават от реалните.