Онлайн таро гадаене

Карта таро за деня Гадаене с 3 карти Попитай дракона

Таро карти и оракули

Карти Ленорман и Сибила Астрология, номерология  Карти за медитация  Египетско Таро Ангелско Таро Универсално Таро Таро на художници   Нестандартни Таро карти  Интимно любовно Таро   Мистично Таро   Готическо Таро   Таро по легенди   Джобно Таро   Таро аксесоари   Ритуални предмети  Гадателски карти   Руни   Готически картички.

Радиестезично махало

Махало със свидетел  Махало от метал  Махало от камък и минерали  Радиестезия - съвети за работа с махало

Как да гадаем

Значения и тълкуване на Таро   Таро подредби   Произход на Таро   Съвети за избор на таро   Значения при гадаене с руни

Бърз контакт

+359 2 9815573

+359 88 8246434

Информация

За нас Адрес на магазина Начало

Приятели

Забавни подаръци Видеонаблюдение Семеен терапевт

Магазин за карти таро, магически средства, махало - подробно описание:

Начало » Таро по легенди   » Драконово таро - Dragons Tarot

Драконово таро - Dragons Tarot

Драконово таро - Dragons Tarot
Dragons Tarot
Manfredi Toraldo
Artwork by Severino Baraldi
78 cards - 66x120 mm
Фигурата на дракона - един образ на примитивна сила и мощ - присъства под различни форми във въображението на всички цивилизации.Картите са 78 на брой размер: 66х120мм. Инструкции на: италиански, английски, френски, немски и испански езици.
ДРАКОНОВО ТАРО
Всяка една от цивилизациите на нашата планета има собствено и различно схващане за драконите. За китайците, японците и повечето народи от Далечния Изток те са енергия, която изригва от недрата на земята в бреговете на реките и се слива с небето. За западните култури драконите олицетворяват духа на античността от времето на сътворението, възникнали в патриахалните общности като символ на противопоставянето на Тъмнината (женското начало) на Светлината. Драконите се споменават още и във Вавилон и Египет, представяни като подземни енергии. Навлизайки по-навътре в африканския континент откриваме местни сведения за огромни гущери, превъплащаващи всемогъщата сила на природата. На американския континент Кецалкоатъл (изобразяван като змия с пера)е бог на светлината и цивилизацията, враг на мрака и същевременно представител на първите „бели“ видяни от местното индианско население, които всъщност са били мъже с бради. Какъвто и де е дракона има три основни признака по , които е представян и характеризиран: -Олицетворява чистата първична енергия на природата, дивата страна, инстинкта, хаоса. -Олицетворява представата за четирите основни елемента (въздух, земя, огън, вода) чрез един обединен животински образ – рибешки люспи за елемента вода, четири крака , олицетворяващи земята, крила, символизиращи въздуха и дъх от пламъци за огъня. От време на време като свръхестествено същество изобразява бреговете на река, земетресения, мъгла, вълни по, които плават моряците, бурен вятър и т.н. -Олицетворявя противоположността между мъжко и женско начало. Често се появява като дух, помагащ на мъжкото или женското начало или направо се вселява в едно от двете. Връзката му с мъжа и жената често варира без значение в коя култура се среща. В днешно време драконът е фантастично същество, свързващо се с античността.
LoScarabeo tarot.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

  • телефон: +359 2 9815573

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
ул. Солунска 48,
вход от ул. Цар Самуил.

Дария 2001 ЕООД

Работното време на магазина:

- от понеделник до петък: 12:00-19:00 ч.

- събота: 12:00-18:00 ч.

- Неделя: почивен ден.


 Карта, гр. София - център, п.к. 1000, Солунска 48, вход от ул. Цар Самуил.
Начало | Контакт с нас | За нас  
© www.karti-taro.com Снимките са илюстративни и могат да се различават от реалните.