Онлайн таро гадаене

Карта таро за деня Гадаене с 3 карти Попитай дракона

Таро карти и оракули

Карти Ленорман и Сибила Астрология, номерология  Карти за медитация  Египетско Таро Ангелско Таро Универсално Таро Таро на художници   Нестандартни Таро карти  Интимно любовно Таро   Мистично Таро   Готическо Таро   Таро по легенди   Джобно Таро   Таро аксесоари   Ритуални предмети  Гадателски карти   Руни   Готически картички.

Радиестезично махало

Махало със свидетел  Махало от метал  Махало от камък и минерали  Радиестезия - съвети за работа с махало

Как да гадаем

Самоучител по Таро Значения и тълкуване на Таро   Таро подредби   Произход на Таро   Съвети за избор на таро   Значения при гадаене с руни

Контакт

+359 2 9815573 +359 88 8246434 За нас Адрес на магазина

Приятели

Забавни подаръци Видеонаблюдение Семеен терапевт

Магазин за карти таро, магически средства, махало - подробно описание:

Начало » Махало от камък и минерали  » Чакра махало гривна от тюркоаз

Радиестезично махало  Чакра махало гривна от тюркоаз

Чакра махало гривна от тюркоаз
Махалото е един от най – лесните и точни уреди за гадаене. Държейки го и изчиствайки съзнанието си и фокусирайки се на въпроса махалото се настройва спрямо енергията на потребителя и вселената и Ви дава отговор. Хората резонират с различни метали или минерали и затова Ви предлагаме голямо разнообразие. Някои много специални махала се отварят и позволяват ползвателя да сложи талисман или друг материал за да увеличи точността. Този вид махало се нарича махало със свидетел.
Седемте камъка във верижката представляват чакрите и спомагат за балансиране на енергията на ползвателя за да се постигнат по – точни гадания. Махалото от Тюркоаз също така се трансформира в енергийна гривна като спомага на притежателя си да открие баланс през целия ден.
Тюркоазът е пречистващ камък и може да разсее отрицателната енергия. Добре е да се носи, защото предпазва от външни влияния или замърсители в атмосферата. Той също може да балансира и подрежда всички чакри, стабилизира промени в настроението и вдъхва вътрешно спокойствие. При дефицит на хормони, депресия и изтощение, тюркоазът е изключително подходящ. Смята се, че може да предотврати паник атаки. Тюркоазът може да стимулира самореализацията и да помогне за творческо решаване на проблеми. Тюркоазът е символ на приятелството и стимулира романтичната любов. Лечебните свойства на Тюркоазът помогнат при киселинен рефлукс, вируси, кожни заболявания, спомага за усвояването на хранителните вещества, подобряват имунната система, стимулират възстановяването на тъканите и лекува цялото тяло. Тюркоазът съдържа противовъзпалителни и детоксикиращи ефекти и облекчава крампи и болки. Тюркоазът пречиства белите дробове, успокоява и изчиства възпалено гърло и изцелява очите. Той неутрализира свръхкиселинността, помага при ревматизъм, подагра, стомашни проблеми и вирусни инфекции. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

  • телефон: +359 2 9815573

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
ул. Солунска 48,
вход от ул. Цар Самуил.

Дария 2001 ЕООД

Работното време на магазина:

- от понеделник до петък: 12:00-19:00 ч.

- събота: 12:00-18:00 ч.

- Неделя: почивен ден.Начало | Контакт с нас | За нас
© www.karti-taro.com Снимките са илюстративни и могат да се различават от реалните.