Магазин за карти таро, магически средства, махала

Начало » Махало от камък и минерали  » Чакра махало гривна от тюркоаз

Радиестезично махало  Чакра махало гривна от тюркоаз

Чакра махало гривна от тюркоаз
Махалото е един от най – лесните и точни уреди за гадаене. Държейки го и изчиствайки съзнанието си и фокусирайки се на въпроса махалото се настройва спрямо енергията на потребителя и вселената и Ви дава отговор. Хората резонират с различни метали или минерали и затова Ви предлагаме голямо разнообразие. Някои много специални махала се отварят и позволяват ползвателя да сложи талисман или друг материал за да увеличи точността. Този вид махало се нарича махало със свидетел.
Седемте камъка във верижката представляват чакрите и спомагат за балансиране на енергията на ползвателя за да се постигнат по – точни гадания. Махалото от Тюркоаз също така се трансформира в енергийна гривна като спомага на притежателя си да открие баланс през целия ден.
Тюркоазът е пречистващ камък и може да разсее отрицателната енергия. Добре е да се носи, защото предпазва от външни влияния или замърсители в атмосферата. Той също може да балансира и подрежда всички чакри, стабилизира промени в настроението и вдъхва вътрешно спокойствие. При дефицит на хормони, депресия и изтощение, тюркоазът е изключително подходящ. Смята се, че може да предотврати паник атаки. Тюркоазът може да стимулира самореализацията и да помогне за творческо решаване на проблеми. Тюркоазът е символ на приятелството и стимулира романтичната любов. Лечебните свойства на Тюркоазът помогнат при киселинен рефлукс, вируси, кожни заболявания, спомага за усвояването на хранителните вещества, подобряват имунната система, стимулират възстановяването на тъканите и лекува цялото тяло. Тюркоазът съдържа противовъзпалителни и детоксикиращи ефекти и облекчава крампи и болки. Тюркоазът пречиства белите дробове, успокоява и изчиства възпалено гърло и изцелява очите. Той неутрализира свръхкиселинността, помага при ревматизъм, подагра, стомашни проблеми и вирусни инфекции. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

  • телефон: +359 2 9815573

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
ул. Солунска 48,
вход от ул. Цар Самуил.

Дария 2001 ЕООД

Работното време на магазина:

- от понеделник до петък: 12:00-19:00 ч.

- събота: 12:00-18:00 ч.

- Неделя: почивен ден.Начало | Контакт с нас | За нас
© www.karti-taro.com Снимките са илюстративни и могат да се различават от реалните.